Socialrun

De Socialrun is een non-stop estafetteloop van 555km in 48 uur met als doel inclusie en openheid te stimuleren rondom psychische aandoeningen. Daarnaast organiseert de stichting meerdere kleine evenementen gedurende het jaar.
www.socialrun.nl

Socialrun

Frank bedacht ‘het loopje’ alweer jaren geleden in de kroeg en met resultaat: eind september vond de 7e editie plaats waaraan 33 teams deelnamen en ruim 1000 deelnemers.

Met de Socialrun worden naast verhalen en ervaringen ook geld ingezameld, wat 100% besteed wordt aan kleinschalige projecten die zich inzetten rondom hetzelfde thema en doel: inclusie en openheid rondom psychische problemen.
Meer lezen over de projecten? Kijk op www.socialrun.nl/projecten

Sinds dit jaar is Socialrun een eigen stichting, met veel dromen en ambitie. Om haar missie nog verder te verspreiden en beter te laten zien wat de Socialrun met al haar vrijwilligers, deelnemers, projecten en evenementen bereikt, willen we een nieuwe website en nieuw drukwerk maken. Daar is geld voor nodig, en daarom vragen we jou: geef ons kleur!

100% van de donaties wordt hieraan besteed, de reis en kosten met betrekking tot de marathon betalen Anne en Frank zelf.

Het gevoel van de Socialrun