Over Echt AF

Echt AF is een initatief van Anne en Frank. Ze leerden elkaar drie jaar geleden kennen en zijn sindsdien Echt AF.
Echt in wie ze zijn, in hun wens dingen écht af te maken, en echt #teamannefrank.

Anne Marsman

Anne is hoofdredacteur van PsychoseNet.nl en bezig met het afronden van haar proefschrift. Ze heeft van jongs af aan een haat-liefde verhouding met sporten, waarin haar gedrevenheid en moeite met grenzen haar nog wel eens in de weg zitten. Het zoeken naar de juiste balans is steeds weer een uitdaging, die ze tijdens deze marathon editie niet alleen maar samen aangaat met haar man Frank.
Anne liep 10 jaar geleden drie halve marathons en een marathon, toen een hele tijd niets, en vier keer de Socialrun. Wat betreft haar streeftijd voor NYC geldt: #loslaten #meedoeniswinnen #teamannefrank #samenuitsamenthuis.

frank bonekamp

Frank Bonekamp

Frank is oprichter en organisator van de Socialrun en houdt wel van een uitdaging. Na zeven knieoperaties, opgelopen tijdens zijn carrière als sportdocent in de gevangenis, heeft hij samen met Anne het hardlopen dit jaar toch weer opgepakt. Blij dat z’n knieën de eerste 5km goed doorstonden, dacht hij: ‘de marathon is binnen bereik’ en schreef zich vol enthousiasme in.
Frank liep zijn eerste halve marathon op 2 september 2018, met succes! Wat betreft zijn streeftijd voor de NYC Marathon geldt: #meedoeniswinnen.